Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Türkiye’yi, Odesa Türk Öğrenci Derneği temsil etti

15 Ocak cumartesi akşamı 15 farklı ülkenin Odesa’daki temsilcileri ile düzenlenen Uluslararası Dostluk Gecesi’nde Odesa Türk Öğrenci Derneği Türkiye’yi temsil etti.

İKO adlı köklü bir organizasyon firmasının düzenlediği gecede 15 farklı ülkeden 300’e yakın kişi katıldı. Her ülkenin kendi sahne performansını gösterdiği gecede Türkiye’ye ilgi büyüktü.

Zafer Doğan ve Mürsel Doğan çifti Türkiye’yi temsilen sahne aldıkları gecede iki farklı şarkı ile izleyenleri kendilerine hayran bıraktı.

Odesa Türk Öğrenci Derneğine katılımlarından dolayı plaket verilen gecede program 15 ülkenin gösterileri tamamlandıktan sonra sona erdi.

Gece sonunda Odesa Türk Öğrenci Derneği Başkanı Hüseyin Doğan yaptığı açıklamada; “Bu tür organizasyonlarda Türkiye’yi temsil etmek şahsım ve arkadaşlarım adına çok gurur verici bir duygu, Türkiye’yi her zaman olduğu gibi bu gecede en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyorum. Ayrıca, Mürsel Doğan ve Zafer Doğan çiftine de bizleri kırmayıp Türkiye’yi sahnede temsil ettikleri için teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

 

www.UkraynaHaber.Com

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]