Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[Teşekkürler] UkraynaHaber.com yeni yıla ilk sırada girdi

Bu seneye girdiğimde bir müjde aldım. Bu güzel haberi köşemde sizlerle paylaşmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Dünyaca tanınan rating sitesi, Alexa’nın ölçümlerine göre, Ukrayna’nın ilk Türkçe haber sitesi olma özelliğine sahip olan “UkraynaHaber.COM” Ukrayna’dan Türkçe haber veren diğer siteleri geride bırakarak 2011’e birinci olarak girdi.

Web sitelerinin çeşitli kıstaslara göre izleyen ve dünya sıralamasını yapan internet rating sistemi Alexa’da 01 Ocak 2011, saat 00.00’da dünya genelinde: 563,708 site idik. İlk bakışta başarı gibi gözükmüyor ve aslında yarım milyonuncu site olmak başarı da değil. Fakat web üzerindeki en ciddi site ziyaretçi ölçüm sistemi olan Alexa’ya göre UkraynaHaber.COM, Ukrayna’da en çok ziyaret edilen 3 bin 626’üncü site olması biraz daha anlaşılır. (Alexa’da orijinal görmek için buraya tıklayınız.)

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]