Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[Foto] Ukrayna yeni yıla Türkiye ile aynı anda girdi

Türkiye ile saat farkı olmayan Ukrayna’nın başkenti Kiev’de binlerce kişi Bağımsızlık Meydanı’nda 2011’e merhaba dedi. Sadece bayramlarda ve eylemlerde tıklım tıklım dolan meydanda onbinlerce Ukraynalı havai fişek gösterileri ve canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.

Saat 00.00 öncesinde Ukrayna Cumhurbaşkanı Viktor Yanukoviç’in birlik ve beraberlik içerikli yeni yıl mesajı meydandaki dev ekrandan izlenildi. Yanukoviç, 2011 yılının daha müreffeh bir yıl olacağını söyledi.

Meydanı dolduran kalabalığın geri sayımı ile yeni yıla girildi. 2011’in ilk saniyelerinde Ukrayna milli marşı havai fişekler eşliğinde okundu. Yeni yıla girildiği anda şiddetli bir kar yağışı da başladı. Eksi 3 derece soğuğa rağmen Ukraynalılar eğlenmeye devam etti. Havai fişek ve ışık gösterileri ile renklenen yeni yıl gecesinde meydanı dolduran insanlar meydanda verilen konserlerle eğlendi.

Öte yandan Ukraynalıların yaklaşık yüzde 74’ü genellikle yeni yıla evinde girmeyi tercih ediyor.

 

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]