Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Simferopol Havalimanı’nda bir Türk sahte pasaport ile yakalandı

Ukrayna’ya bağlı Kırım’ın başkenti Simferopol Havalimanı’nda bir Türk vatandaşının sahte pasaportla yakalandığı bildirildi.

Ukrayna Sınır Muhafızları Birliği Kırım Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Simferopol Havalimanı’nda, sahte pasaportla Ukrayna’ya girmek isteyen bir Türk vatandaşı yakalandı.” denildi.

İsimi açıklanmayan Türk vatandaşının İstanbul’dan geldiği, Ukrayna üzerinden Avrupa’ya geçmek istediği belirtildi. Yapılan aramada söz konusu şahsın üzerinde gerçek pasaportunun da bulunması üzerine, 107 dolar para cezası ve gerçek pasaportuna Ukrayna’ya 5 yıl süre ile giriş yasağı getiren mühür vuruldu.

Ukraynalı yetkililer Türk vatandaşının üzerinden çıkan sahte pasaporta el konulduğunu ve sahte pasaportun Türkiye Büyükelçiliği’ne teslim edileceği belirtti.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]