Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna parlamentosunda çıkan kavgada 6 milletvekili yaralandı

Ukrayna parlamentosunda, iktidar ve muhalefet partisine mensup milletvekilleri arasında dün geç saatlerde çıkan kavgada 6 milletvekili yaralandı.

Ukrayna Devlet Başkanı Viktor Yanukoviç’in lideri bulunduğu Bölgeler Partisine (BP) mensup milletvekillerinin kürsüye gelmesinin, muhalefet lideri Yulia Timoşenko hakkında parlamentoda yolsuzluk soruşturması açılmasını protesto eden muhalefet blokuna mensup milletvekillerince engellenmesi üzerine çıkan kavgada, 6 milletvekili ciddi şekilde yaralandı.

Timoşenko’nun başkanı bulunduğu siyasi bloktan yapılan açıklamada, kavgada yaralananlar arasında beyin sarsıntısı geçiren, çenesi kırılan ve vücudun değişik yerlerinde çok sayıda ezikler oluşan milletvekillerinin bulunduğu belirtildi. Açıklamada, yaralanan milletvekillerinin 4’ünün halen hastanede tedavi altında olduğu kaydedildi.

BP’den yapılan açıklamada da muhalefete mensup milletvekillerince başlatıldığı ileri sürülen kavgada yaralananlar arasında BP milletvekillerinin bulunmadığı ifade edildi.

ZAMAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]