Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[FOTO] UFD Başkanı Ali Sezen, Fenerbahçe Dernekleri’nin toplantısına katıldı

Ukrayna Fenerbahçeliler Derneği (UFD) Başkanı Ali Sezen, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 1907 Tribünü’nde yapılan Fenerbahçe Spor Kulübü Derneklerinin Yıllık Olağan Toplantısı’na katıldı.

Toplantıda Başkan Aziz Yıldırım, Asbaşkan Ali Koç, Mithat Yenigün, Ömer Temelli, Yönetim Kurulu Üyelerinden Ünal Uzun, Turan Şahin, Yasemin Merçil ile Dernekler Çalışma Gurubu üyeleri Yaşar Nadir Atilla, Murat Boyraz ve dernek başkanları hazır bulundu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan toplantıda gündemdeki konulara değinen Başkan Aziz Yıldırım, Fenerbahçe’nin büyük bir aile olduğunu söyledi ve bu aile içinde yapılan çalışmaların önemine değindi.

Asbaşkanlardan Ali Koç ise konuşmasında, 1907 Fenerbahçeliler Derneği çalışmalarından örnekler vererek, katılımcılarla görüşlerini paylaştı.

Derneklerden Sorumlu Asbaşkan Mithat Yenigün ise, tüm Fenerbahçe derneklere teşekkür edip, görüş alışverişinin gerçekleştirildiği güzel bir platform oluşturmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

UTİAD – UkraynaHaber.com – Fenerbahçe

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]