Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Dikkat Pegasus’a güvenip yolda kalmayın!

Pegasus’un ucuz uçuşları geçtiğimiz kurban bayramında, tatilini Kiev’de geçirmek isteyen onlarca vatandaşımızı mağdur etti. Bir okurumuzdan gelen mektubu olduğu gibi sizlerle paylaşıyoruz. Okurlarımıza tavsiyemiz, Ukrayna’da kış aylarının başladığı bugünlerde uçaklarının uçuş bilgileriniz almadan havalimanlarına gitmemenizi tavsiye ediyoruz.

Pegasus’tan Kurban Bayramı tatilinde İstanbul-Harkiv_İstanbul dönüş bileti almıştık bayram öncesi gidiş bayram sonrası dönüş şeklinde. Fakat dönüşümüz çok sıkıntılı oldu.

Bizim uçuşumuz cumartesi gecesiydi biletimiz, hava alanına gittiğimizde uçuşun olmayacağını öğrendik. Hatta, Pegasus Perşembe’den beri uçuş yapmıyormuş.

Normalde planlanan ve satılan biletler günlük olarak düzenlenmiş. Her gün aksam 11 gibi Sabiha gökçen den kalkıyor, Harkiv’e gidip 2.45’te oradan geri geliyor uçak, promosyonlu gayet ucuz biletler.

Ama ucuz etin yahnisi hadisesi. Ne yazık ki çok Türk mağdur olmuş durumda. Biz cumartesi gittiğimizde perşembeden beri hava alanında bekleyen Türkler vardı. Oraya havaalanı demeye şahit lazım, otobüs terminali gibi bir yer. Ortalıkta Pegasus’tan da bir yetkili yok tabii. Sürekli sefer koyup iptal ederek bizi bir gün aksama kadar oyaladılar. En son pazartesi akşamı olan uçuşu da iptal edince Kiev’e geçip Aerosvit ile
İstanbul’a döndük.

Sadece bizim yolcusu olduğumuz uçakta Pegasus mağduru en az 10 Türk vardı. Kaldığımız otelde de aynı şekilde tanımadığımız 10 kişi vardı. Biz Harkiv’den ayrılırken havaalanında parası olmadığı için kalıp uçuş bekleyen Türkler vardı.

Siz belki ulaşabilirseniz ciddi sıkıntı var Pegasus’un uçuşlarında. Orada, 3-4 gün uçak bekleyenler gördük. Şirket zaten promosyon bilet olduğu için, biz bedelini verelim siz basınızın çaresine bakın vurdumduymazlığında.

Çok şükür borç harç bir tatil parası vererek son dakikada bir bilet denk geldi ve o gecenin sabahında İstanbul’a geldik. Yolda kalanların da Allah yardımcısı olsun.

 

UkraynaHaber.Com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]