Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukraynalı ulusalcılar ile Rus taraftarları birbirini Çek’emedi

Ukrayna’nın batısındaki Lviv Şehri’nde Rusya-Çek Cumhuriyeti karşılaşması sonrasında Ukraynalı ulusalcıları ile Rusya taraftarları kavga etti.

Polonya ve Ukrayna’nın ortak ev sahipliği yaptığı Avrupa Futbol Şampiyonasında, A Gurubu’ndaki Rusya’nın Çek Cumhuriyeti’nin farklı şekilde yendi.

Maçın son düdüğünün çalması akabinde taraftar bölgesinden ayrılan Ukrayna formalı 5 ulusalcı genç ile ‘Rusya Rusya’ sloganları atarak sevinç gösterisi yapan yaklaşık 20 kadar Rusya taraftarı arasındaki sözlü sataşma kavgaya dönüştü.

Kafeteryada çıkan kavgaya çevik kuvvet müdahale etti. Rus ve Ukraynalı taraftarın kavgasında yaralananların olduğu bildirildi.

Öte yandan farklı takımlardan oluşan taraftar kitlesi Kiev’de sabah saatlerine olay çıkartmadan bir arada eğlenmişti.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]