Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Güvenlik elemanlarını şikayet eden Türk vatandaşı kaçırılmış!

Geçtiğimiz hafta Moskova’da bir Türk vatandaşın dört özel güvenlik elemanı tarafından neden kaçırıldığı ortaya çıktı. Mağaza işleten Türk vatandaşı, görevini aksatan güvenlik elemanlarını sürekli yönetime şikayet ettiği için ‘cezalandırılmış’.

Moskovski Komsomolets gazetesine konuşan Moskova Emniyet Müdürlüğü Merkez Bölge Cinayet Masası Başkanı Vasili Petrunin, Türk vatandaşının (32) kaçırılmasıyla ilgili detayları anlattı. Türk vatandaşının 4 kişi tarafından dövüldüğünü trafik polisi fark etmiş.

Cihan Haber Ajansı’na (Cihan) konuşan bir polis yetkilisi, Moskova Emniyet Müdürlüğü’nün özel operasyon düzenlemesi sonucunda Türk vatandaşının kurtarıldığını aktardı. Türk vatandaşının üç saat rehine tutulduğu ve öldürülmekle tehdit edildiği belirtiliyor. Polis söz konusu 4 özel güvenlik birimi elemanını göz altına alarak mahkemeye sevketti.

Fuat Seferov  MOSKOVA – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]