Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Irak, Rusya ve Ukrayna pazarları Adana’da masaya yatırılıyor

Adana Sanayi Odası (ADASO) ve Dış Ticaret Müsteşarlığı İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi (İGEME) işbirliğiyle düzenlenen toplantıda, Irak, Rusya ve Ukrayna pazarlarının tanıtımı gerçekleştirilecek.

ADASO salonunda yarın saat 14.15’te başlayacak toplantıda, İGEME ülke masalarının tanıtımı yapılacak. Irak, Rusya ve Ukrayna pazarları ve ihracata yönelik devlet yardımları konusunda bilgiler verilecek.

Toplantıda, İGEME Asya Pasifik Dairesi Başkanı Zekeriya Bektaş tarafından İGEME ülke masaları tanıtımı yapılacak. Asya Pasifik Dairesi uzmanları Hasan Köse Irak’ı, Oya Benli Rusya’yı, Bora Esen ise Ukrayna’yı sunumları ile anlatacak.

Yapılan açıklamada, İGEME’nin ülke masalarının, uluslar arası ticaretteki hedef pazarlar hakkında ihracatçıların doğru ve zamanında bilgilendirilmesinin sağlanması, ihracat ve ithalatta öne çıkar pazarların düzenli izlenmesi, pazarlardaki ekonomik gelişmelerin öngörüler içerecek şekilde hızlı ve etkin biçimde ihracatçılara duyurulması amacıyla kurulduğu bildirildi.

Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]