Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Donetsk’te “Gençlik ve Devlet” konuşulacak

5-7 Kasım 2010 tarihinde, Donetsk’te 8. Uluslararası “Gençlik ve Devlet” konulu bilim konferansı düzenleniyor. Konferans organizatörü Larissa Opanasiuk’un ifadelerine göre, genç kuşak arasında Avrupa entegrasyonu fikrinin ön planda konuşulacağı bir konferans olacak.

Ayrıca 21. yüzyılın yeni tarihsel gerçekliği, Ukrayna’da gençlerin sosyal hayattaki rolü, sosyo-ekonomik sorunlar konularına da dikkat çekilmek isteniyor.

Ukrayna, Peru, Şili, Küba, Almanya, Rusya ve Polonya temsilcilerinin katılacağı belirtilen konferansa 100’den fazla başvuru yapıldı. Ama konferans organize heyeti sadece 91 katılımcıyı seçti.

Konferans Donetsk’teki, Pushkina 32, Oda blvd. 19 nolu adreste, dört ana bölüm halinde yapılacak. Bir sonraki konferans Sviatogorsk şehrinde yapılması planlanıyor.

Kaynak: IA “Dünya Eğitim”

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]