Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Türkiye’de gazeteciyi evinde bulamayan polis gazeteci eşini rehin aldı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı dün 4 Mart’ta kayyım atanana kadar Zaman gazetesinde yazı yazan ve yöneticilik yapan 47 kişi hakkında gözaltı ve yakalama kararı çıkarmıştı.

Gözaltı listesinde yer alan Bülent Korucu’yu gözaltına almak için Erzurum’daki evine giden polis Korucu’yu evinde bulamadı. Yeni Türkiye sloganlarının atıldığı bugünde cahiliye dönemini hatırlatan hareketle polis Korucu’nun eşini rehin aldı. Polisin, Korucu’nun eşi Hacer Hanım’a  “Eşin teslim olana kadar rehin olarak kalacaksın” dediği bildirildi.

Korucu’nun oğlunu: “Babanız ortaya çıkana kadar çemberi daraltacağız sırayla hepinizi alacağız bir dahaki gelişimde seni de alacağım.” şeklinde tehdit etti.

BÜLENT KORUCU KİMDİR?

1968 yılında Erzurum’da doğdu. Erzurum Lisesi’nden sonra,  lisans eğitimini Ege Üniversitesi BYYO Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümü’nde tamamladı. 1989′da Zaman Gazetesi İstanbul Haber Merkezi’nde başladığı gazeteciliğe, Politika Editörü, Yazı İşleri Müdür Yardımcısı olarak devam etti.

1996′dan beri politika, sosyal bilimler, hukuk ve iç güvenlik alanlarında köşe yazıları yazıyor. 28 Şubat sürecinin en hararetli dönemi olan 1997′de başladığı Yazı İşleri Müdürlüğü görevinden sonra Zaman Gazetesi Yayın Koordinatörlüğü’ne getirildi ve 99’da Haber Koordinatörlüğü görevini üstlendi.

2001 – 2004 yılları arasında Zaman Gazetesi Genel Yayın Editörü olarak görev yapan Korucu,  2004’ten 2009’a kadar Cihan Haber Ajansı Genel Müdürlüğü görevinde bulundu. 2009 yılından 4 Mart’a kadar Aksiyon Dergisi Genel Yayın Yönetmeni ve Zaman Gazetesi köşe yazarlığı yaptı.

ukraynahaber

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]