Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[HARİTA] T.C. Kiev Büyükelçiliği 1 Şubat’ta yeni adresinde olacak

T.C. Kiev Büyükelçiliği, yıllardır hizmet verdiği, “Ul. Arsenalnaya No:18” adresinden taşınıyor.

Taşınmaya ilişkin T.C. Kiev Büyükelçiliği’nden yapılan açıklamada; “Büyükelçiliğimiz, aksine bir duyuru yapılmadığı takdirde, 1 Şubat 2016 (Pazartesi) tarihinden itibaren ‘Panasa Mirnogo Sokağı No: 22’ adresinde hizmet vermeye devam edecektir. Aşağıda kayıtlı telefon numaralarımız ise değişmeyecektir: +380 44 281 0750, +380 44 281 0751. Acil durumlar için e-posta adresi: [email protected] Acil durumlar için Konsolosluk Çağrı Merkezi telefonu: +90 312 292 29 29. Saygıyla duyurulur.” denildi.    

Büyükelçiliğin yeni adresi Panasa Mirnogo Sokağı No: 22, eski binaya (Arsenalnaya No:18) 550 metre yürüme yaklaşık 6 dakikalık bir mesafede bulunuyor.

Büyükelçiliğin yeni adresinin haritadaki konumunu görmek için buraya tıklayınız.

YUNUS ERDOĞDU | UKRAYNA HABER

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]