Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

400 bin Euro Akdeniz’e gömüldü

Muğla’nın Fethiye ilçesinde ‘Geylin’ adlı özel bir motoryatta çıkan yangın korkuttu. Elektrik kontağından çıkan yangında 21 metrelik yatta bulunan 2 mürettebat ile 9 yolcu, Sahil Güvenlik tarafından kurtarıldı.

Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait söndürme helikopterinin müdahale ettiği yangında yaklaşık 400 bin Euro değerindeki yat tamamen yanarak Akdeniz’e gömüldü.

Turunçpınarı Koyu mevkiinde demirli bulunan motoryatta dün sabah 09.30 sularında yangın çıktı. Elektrik kontağından çıktığı belirtilen yangın kısa sürede bütün yatı sardı. 21 metre uzunluğundaki yatta bulunanlar, kendilerini botlarla Turunçpınar Koyu’na atmayı başarırken denizin ortasında yanmaya başlayan yata, Sahil Güvenlik ve yangın söndürme helikopteri müdahale etti. Yükselen alevler nedeniyle ekipler yangını kontrol altına almakta zorlandı. Yaklaşık 3 saat süren söndürme çalışmalarına rağmen motoryat tamamen yanarak battı. Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarılan 11 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Bu arada lüks yat ‘Geylin’ ile birlikte Fethiye’de son 4 günde 2 tekne kazası yaşandı. Geçtiğimiz çarşamba günü de 23 yolcu ve mürettebatı bulunan bir mavi tur teknesi, elektrik kontağından çıkan yangın sonrasında yanmıştı. Yanarak batan teknede bulunan 17’si turist 22 kişi kurtarılmış, 1 İspanyol turist kaybolmuştu.

FATİH YILMAZ – MUĞLA – ZAMAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]