Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Pegasus’un Ukrayna uçuşlarına onay çıktı [UÇUS SAATLERİ]

Pegasus Havayolları’nın Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan Bulgaristan ve Ukrayna’ya yapacağı uçak seferleri Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından onaylandı. Sabiha Gökçen- Kharkiv (Ukrayna) hattında her gün, Sabiha Gökçen-Sofya hattında tüm hafta boyunca günde iki kez düzenlenecek seferler, 1 Eylül 2010 tarihinde başlayacak.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından onaylanan uçuş programına göre Ukrayna seferleri; Sabiha Gökçen’den 23.40’ta kalkış, Kharkiv’e 01.45’te iniş ve Kharkiv’den 02.45’te kalkış Sabiha Gökçen’e 04.55’te iniş şeklinde düzenlenecek.

Bulgaristan’a yapılacak uçuşlarda ise Sabiha Gökçen’den sabah 06.00 ile akşam 20.15’te kalkan uçaklar Sofya’ya 07.20 ve 21.35’te inecek, Sofya’dan 08.00 ve 22.15’te kalkan uçaklar da Sabiha Gökçen’e 09.15 ve 23.30’da dönecek.

Pegasus Havayolları’nın yeni uçuş noktaları olan Sofya ve Kharkiv ile birlikte Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan gerçekleştirdiği yurt dışı uçuş nokta sayısı 27’ye yükseldi. Pegasus Havayolları 2010 yaz sezonunda, Amsterdam, Basel, Berlin, Beyrut, Brüksel, Dusseldorf, Frankfurt, Hannover, Kopenhag, Köln, Krasnodar, Londra, Lefkoşa, Marsilya, Milano, Münih, Nurnberg, Paris, Roma, Saint Etienne, Stockholm, Stuttgard, Tel-Aviv, Viyana ve Zürih’e Sabiha Gökçen’den sefer düzenliyor.

 

Kazım Canlan / Ankara / Cİhan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]