Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Bütün okurlarımıza çiçek hediye ediyoruz!

Hepinizin malumu baharın gelmesi ile birlikte tıpkı tabiat gibi biz de farklı bir şekilde yeniden huzurlarınızdayız. Yeni yüzümüzle karşınızda olduğumuz bu dönemde size ilk hediye olarak çiçek vermeye karara verdik.

Zaten, Ukrayna Haber olarak basılı yayın yapmadığımız ve okurlarımızın gereksiz yere yazıcı çıkışı almayarak kâğıt israfı yapmaması sonucunda çok sayıda ağacı kurtarmış bulunuyoruz.

Bizim bu davranışımızı takdir eden Ukrayna Haber’in psikoloji alanında uzman yazarı Mustafa Korel bütün okurlarımıza çiçek hediye etme kararı almıştır.

Kampanyanın ayrıntıları için; “Yazarlar” kategorisinde “Mustafa Korel” bölümünde  “Yarına kim kalacak?” yazısını okumanız gerekiyor.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]