Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

“Bu hükümeti düşürmek lazım”

Veçernye Vesti gazetesi bugün “Bu hükümeti düşürmek lazım” manşeti ile okurlarının karşısına çıktı. Ukraynalı aydınların yorumlarını derleyen gazeteye yorum yapanlar hâlihazırdaki iktidarı indirmenin zamanı geldiği yönde sert açıklamalarda bulundu.

Bir yandan ana muhalefet partisinin açlık eylemi devam ederken aydınlardan bir kesim de bekle gör politikası buraya kadardı dedi.

Çoğunluğu yazar ve çizerlerden oluşan aydınlar seçim vaatleri ile yapılanların tezat olduğunu vurguluyor.

Eleştirilerin başında Rusya ile ilişkilerin düzlemesinin faydalı olduğu fakat bunun vatandaşa getirisinin olmadığı, en az emekli aylığının bin Grivna (127 dolar) olması gerektiği, 46 milyon olan nüfusun 50 milyona çıkarılması yönünde çalışmaların yeteri kadar iyi yapılmadığını söyleniyor.

 

www.UkraynaHaber.com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]