Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Medya

Hibya Haber Ajansı kimin? Ne zaman kuruldu?

Hibya Haber Ajansı ve Bilişim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş Resmi Olarak Kuruldu

Hibya Haber Ajansı ve Bilişim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş, tarafsız, bağımsız ve objektif habercilik anlayışıyla yayın yapmak üzere resmi olarak İstanbul’da Mart 2019’da kuruldu. Hibya, Haber İlan Basın Yayın Ağı’nın bir parçası olarak, telif haklarına ve RTÜK yayın kurallarına son derece saygılı bir şekilde faaliyet gösterecek.

İmtiyaz Sahibi Mehmet Türker Akanlar olduğu Hibya Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni olarak görev yapacak olan Mehmet Bayer, Hibya’nın doğru ve tarafsız habercilik ilkelerinin savunucusu olarak öne çıkıyor. Hibya, yayınlarını serbest dolaşımda olan kaynaklardan elde etmenin yanı sıra, özel izin ve anlaşmalar doğrultusunda kurumlardan alınan haberleri de okuyucularına sunacak.

Sektörde basın emekçilerinin bir araya gelmesiyle 2019 yılında kurulan Hibya Haber Ajansı, sektöre alternatif olmaya, katkı sağlamaya devam ediyor.182 ülkeden trafik alan hibya, 16 ülkede 14 dilde yayın sağlıyor. Tarafsız ve objektif yayın yapan hibya, temsilcikleri ile yerel medya da ciddi bir gelir paylaşımına gidiyor. 81 ildeki yapılanmasına hız veren hibya 2023 secim sonuçlarını da bağımsız bir şekilde vermek için hazırlanıyor. Şuan itibaren 30 ilde yapılanmış durumda olan Hibya Haber Ajansını resmi kanalıdır.

Hibya Haber Ajansı’nın Görüntülü Haberler bölümünü yönetecek olan Genel Yayın Yönetmeni ise Hamdi İstanbullu olarak belirlendi. Ankara Temsilciliği görevini üstlenecek olan Murat Ali Sakal, parlamento ve politikadan sorumlu olarak ajansın başkentteki faaliyetlerini koordine edecek.

Yazı İşleri & İç Editörlük Müdürü Sümeyye Yalçın, Sorumlu Müdür Büşra Akanlar ve diğer birim yöneticileri ile birlikte Hibya, Ankara ve İstanbul’daki yazı işleri ekipleri aracılığıyla geniş bir haber ağı oluşturacak.

Pazarlama Direktörlüğü görevini üstlenecek olan Tuğçe Tamcı, Finans Kordinatörü ve CFO olarak görev yapacak olan Büşra Öztürk, Hibya’nın güçlü bir kurumsal yapısını temsil edecekler.

Hibya Haber Ajansı’nın hukuk birimini temsil edecek olan İste & İste Avukatlık Bürosu’nun başında ise Onur İste bulunacak.

Hibya, kurumsal yapısı ve deneyimli ekibiyle, Türkiye’den ve dünyadan gelişmeleri tarafsız ve güvenilir bir şekilde okuyucularına sunmayı hedefliyor.

İSTANBUL – UkraynaHaber.com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]