Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna’da kış ne zaman bastıracak?

Ukrayna meteoroloji kurumu Ukrhidrometsentr bir açıklama yaparak, 28 Kasımda esen şiddetli rüzgarın hava sıcaklığında değişime neden olmayacağını bildirdi. Ukrhidrometsentr hava tahminleri dairesi başkanı L. Savçenko, “Bugünkü (28 Kasım) olan sadece rüzgarın şiddetli esmesi ve cephe yağışlarıdır. Bir ihtimal bu rüzgar Kiev’de gece de sürecek. Ancak önümüzdeki günlerde hava sıcaklında önemli değişiklik görülmeyecek” dedi.

Savçenko, 6 Aralık’a kadar Ukrayna’da kışın başlamayacağını, önümüzdeki ayın ilk on gününde hava sıcaklığının artı değerlerde seyredeceğini ifade etti.

28 Kasımdaki şiddetli rüzgar Ukrayna çapında yüzden fazla yerleşim merkezinin elektriksiz kalmasına neden olmuş, başkentte birkaç otomobil yıkılan ağaçların altında kalmıştı.

Ulyana Dermenci – UkraynaHaber.com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]