Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Magazin

Mahsun Kırmızıgül’den RTÜK Başkanı’na darbeci benzetmesi

Mahsun Kırmızıgül, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'in "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatlarını emir telakki ederiz" sözlerini 12 Eylül'ün darbecileri askerlerine benzetti.

Mahsun Kırmızıgül, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’in, “Cumhurbaşkanımız’ın talimat ve telkinlerini emir telakki eder, başımızın üstüne deriz” açıklamasını sert sözlerle eleştirdi.

RTÜK Başkanı Ebubeki Şahin’in açıklamalarına eleştiride bulunan Mahsun Kırmızıgül sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Vay vay vay! Abi 12 Eylül darbecileri gibi konuşmuş. Bu Orgeneral mi? Koramiral mi?” ifadelerini kullandı.


RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin şimdiye karar aldıkları kararlarda kimseden emir gelmediğini belirtirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı olması durumunda ne yapacaklarını “Talimat ve telkinlerini emir telakki eder, başımızın üstüne deriz” diye açıkladı. Şahin haber bülteni sunucularını ise “Eğer böyle devam ederse, kanunda yeri var, bu konuda yeni bir karar alırız. Haber bültenleri yorum yapmadan, haber bülteni şeklinde sunabilirler” diye uyardı.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]