Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Timoşenko dua gücüyle iktidarı devirecek

Ukrayna genelinde dün kutlanan 22 Ocak Birlik Günü’nde meydanlara çıkan ve arzu ettiği kalabalığı sağlayamayan, ana muhalefet lideri Yuliya Timoşenko iktidarı devirmek için çareyi toplu halde dua etmede buldu.

Meydan çağrısında halktan yeterli karşılığı bulamayan Timoşenko, Ukraynalıları iktidar karşısında birleşmeye ve toplu halde dua etmeye çağırdı.

Timoşenko; “Bizim planımız çok basit. Politikada birleşmekten ziyade insanların bir bütün olmasını sağlamayı istiyoruz. Ülkenin birliği için dua edelim” dedi.

Başkent Kiev’deki Ayasofya (Sofiyskiy) Meydanı’nda Birlik Günü münasebeti ile bir gösteri yapan muhalefet lideri Timoşenko burada da yandaşları ile toplu halde dua etmişti.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]