Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[VİDEO ve FOTO GALERİ] Alex Türk oluyor…

Alex o görüşmeyi anlattı Fenerbahçe’nin Brezilyalı kaptanı Alex de Souza, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilmesiyle ilgili, ”Gerçekten çok heyecan verici oldu. çünkü bir devlet başkanı her gün bir futbolcuyu kabul etmez” dedi.
Ben asla idol olmayı istemedim. Uzak bir ülkeye gelmek tamamen farklı bir şey. Ülkenin devlet başkanından böyle bir takdir almak ve çevrendeki insanların da böyle düşündüğünü bilmek beni ve ailemi çok memnun ediyor.”
”Bana, eşime ve çocuklarıma Türk vatandaşlığını almamızı teklif etti ve ben hemen kabul ettim. Bunu, sadece Başbakana değil tüm Türk halkına, 7 yıldır bana karşı gösterdikleri ve her geçen gün artan sevgiye karşılık teşekkür etmenin bir yolu olarak düşünüyorum. Pratikte hiçbir şey değişmiyor, çünkü milli takımda oynayamam. Brezilya Milli Takımı formasıyla uzun zaman oynamanın mutluluğunu yaşadım. Ama benim için böyle bir şekilde takdir görmenin değeri büyük.
Alex de Souza, Başbakan Erdoğan ile arasındaki konuşmalara ilişkin şunları kaydetti:
Başbakan Erdoğan’ın, yaklaşık 20 gün önce katıldığı bir televizyon programında günlük siyasi konularda açıklamalar yaparken, futboldan bahsedildiğini ve bu sırada iyi bir şekilde adının geçtiğini dile getiren Alex, Başbakan ile görüşmesinin geçen salı günü gerçekleştiğini hatırlattı.
İnternetteki resmi sitesinden açıklama yapan Alex de Souza, Başbakan Erdoğan ile görüşmekten çok memnun olduğunu belirterek, ”Her gün olan bir durum değil, bir devlet başkanı çok meşguldür ve bir futbolcuyu kabul etmekten çok daha yoğun işleri vardır” ifadelerini kullandı.
www.ukraynahaber.com.ua

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]