Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Dünya

Ekümenik Patrik Bartholomeos Covid-19’a yakalandı

Ortodoks Patrikhanesi Ekümenik Patriği ve İstanbul Başpiskoposu I. Bartholomeos’un Covid-19 testinin pozitif çıktığı açıklandı.

Ekümenik İstanbul Patrikhanesinin basın ofisi tarafından Cuma günü yapılan açıklamada, dünya çapında yaklaşık 300 milyon Ortodoks Hristiyan’ın ruhani lideri olan Ekümenik Patrik Bartholomeos’un yapılan muayene sonucu Covid-19’a yakalandığının tespit edildiği bildirildi.

Açıklamada, 81 yaşındaki Patrik Bartholomeos’un hastalığa karşı tamamen aşılanmış bulunduğu ve halihazırda sadece hafif semptomlar yaşadığı belirtildi.

Patirk Bartholomeos geçen ay gerçekleştirdiği ABD ziyareti sırasında rahatsızlanmış, sonrasında New York’ta kalbine stent takıldığı başarılı bir ameliyat geçirmesini müteakip İstanbul’a dönmüştü.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]