Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Spor

Türkiye – Cebelitarık maçını Serhiy Boyko yönetecek

Türkiye A Milli Takımının Cebelitarık maçı hakemi belli oldu. Karşılaşmayı Ukrayna Federasyonu'ndan Serhiy Boyko yönetecek.

Türkiye A Milli Takımının Cebelitarık maçı hakemi belli oldu. Karşılaşmayı Ukrayna Federasyonu’ndan Serhiy Boyko yönetecek.

A Milli Futbol Takımı, Cebelitarık ile 13 Kasım’da oynayacağı FIFA 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri karşılaşması için hazırlıklarını Riva’daki kampta sürdürüyor. Günün ikinci antrenmanı öncesinde Kaan Ayhan açıklamalarda bulundu.

Dünya Şampiyonası’na katılmak istediklerini dile getiren Kaan Ayhan, “Bu yolda önemli bir adım atmak istiyoruz. 2 maç sonunda 6 puanın şart olduğunu biliyoruz. İnşallah elimizden geldiği kadar başarılı olacağız” dedi.

“Özgüven kaybı oldu”

Stefan Kuntz ile bir süredir birlikte çalıştıklarını kaydeden Kaan Ayhan, “Çok derinlere giremedik, detayları çalışamadık ama Avrupa Şampiyonası’ndan dolayı bir özgüven kaybı oldu. Bunun bizi etkilememesi lazım. En önemlisinin maçlarda aldığımız skorlar olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

“Hoca bizi iyi hazırlıyor”

Cebelitarık’ta oynanan maçın beklenenden zor geçtiğinin ve bu maçın kolay geçmesini bekleyip beklemediği sorulan Kaan Ayhan, “Kaçan penaltıyla biraz kendi oyunumuzu zorlaştırdığımızı düşünüyorum, hoca bizi iyi hazırlıyor. Arka planda Karadağ maçı da var ama bu hafta sonu 3 puanla ayrılmayı ve Karadağ’a o şekilde gitmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

“Hedefimiz baskıyı artırmak olacak”

Mücadelelerde yüzde yüzüyle sahada yer aldığını vurgulayan Kaan Ayhan, “O yüzden en önemlisi rakip ismi veya büyüklüğü değil. Baskıyı artırarak 3 puan şart ve mümkün olduğunca gol kaydetmemiz şart. Sadece kendi performansınız değil ama baskıyı artırmak için kendimize bakmamız lazım. Bu maçlardan 6 puanla ayrılmalıyız. Hedefimiz baskıyı artırmak olacak” ifadelerini kullandı.

“Umarım bu durum değişir”

Sassuolo’da çok fazla forma şansı bulamaması sorulan Kaan Ayhan, “Bir yandan mutsuzluk var, o takımda oynamayı hak ettiğimi düşünüyorum o yüzden mutsuzdum. Hocam da kulüp de bu durumu biliyor. Ben çalışmaya devam ediyorum ve umarım bu durum değişir. Hayırlısı neyse o olsun” dedi.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]