Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Spor

Şevçenko, A Milli Takım’ın teknik direktörlüğü görevini reddetti

Ukrayna basınına konuşan Igor Tsıganık, Andriy Şevöenko'nun A Milli Takım'ını yönetmeyi reddetiğini söyledi.

Sözleşmesinin sona ermesinin ardından Ukrayna Milli Takımı’ndaki görevinden ayrılan 44 yaşındaki genç antrenör Andriy Şevçenko’nun, Türk milli takımını yönetmeyi reddettiği bildirildi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) gündeminde yer alan isimlerden biriyle ilgili Champion’a konuşan Igor Tsıganık: “Kısacası, bilgi doğru, Şevçenko’ya Türk milli takımına liderlik etme olasılığını düşünmesi teklif edildi. Şevçenko, bu aşamada bu konuyu düşünmeye bile hazır olmadığını söyledi. Şevçenko Türkiye’de çalışma fırsatı buldu ama hazır değil” dedi.

ŞEVÇENKO BOŞTA

2016 yılından beri ülkesinin milli takımını çalıştıran 44 yaşındaki genç antrenör Andriy Şevöenko, Ukrayna Milli Takımı’ndan ayrıldı.

Futbolculuk kariyerinde Dinamo Kiev, Milan ve Chelsea’de forma giyen Şevçenko, 2016’da Ukrayna Milli Takımı’nın başına geçerek teknik direktörlüğe başlamıştı.

Sözleşmesinin 1 Ağustos 2021 itibarıyla sona ermesinin ardından milli takımdaki görevinden ayrıldığını açıklayan Şevçenko, son olarak ülkesiyle EURO 2020’de boy göstermişti.

5 yıl görev yaptığı Ukrayna Milli Takımı’nda toplam 52 maça çıkan genç çalıştırıcı, bu müsabakalarda 1,69 puan ortalaması tutturdu.

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]