Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Mahkeme salonundan kaçan Türk, Ukrayna’nın Harkiv şehrini ayağa kaldırdı

Nizamettin Demiral'in kaçması akabinde şehirde "kırmızı alarm" verilerek "Siren" operasyonu başlatıldı. Bu operasyon ile birlikte kolluk kuvvetleri bütün şehirde arama tarama faaliyetlerine başladı.

Ukrayna’nın başkenti Kıyiv’in yaklaşık 500 kilometre doğusundaki Harkiv şehrinde mahkeme salonundan kaçan Türkiye vatandaşı şehri ayağa kaldırdı.

Mahkemede hakkında gözaltı kararı çıkan 47 yaşındaki Nizamettin Demiral kararın açıklanması akabinde, daha önceden mahkeme dışında hazır bekleyen bir araç ile kayıplara karıştı.

Nizamettin Demiral’in kaçması akabinde şehirde “kırmızı alarm” verilerek “Siren” operasyonu başlatıldı. Bu operasyon ile birlikte kolluk kuvvetleri bütün şehirde arama tarama faaliyetlerine başladı. 1.85 boyundaki Nizamettin Demiral’in salondan kaçarken üzerinde siyah tişört, mavi kot pantolon ve spor ayakkabı giydiği belirtildi. Nizamettin Demiral’in sportif bir görünüme sahip olduğu ve saçlarının kısa olduğu bildirildi.

UkraynaHaber.com WhatsApp, Viber, Signal, Telegram ihbar hattı: ±380636656525

Her gün Ukrayna ve dünya gündemine dair haber ve analizler ücretsiz olarak cep telefonunuza gelsin ister misiniz?

Siz de ‘Zamanım yok, hazır önüme gelsin’ diyenlerdenseniz, günün öne çıkan gelişmeleri ve gündeme dair analizlerini WhatsApp uygulaması aracılığıyla telefonunuza toplu halde gönderiyoruz. Bunun için yapmanız gereken çok basit iki işlem var.

WhatsApp Bültene nasıl üye olabilirsiniz?

  1. Numaramızı hiç kaydetmeden buraya tıklayıp direk “bülten” yazabilirsiniz.

2. UkraynaHaber.com’a ait +380636656525 numarasını telefon rehberinize kaydedin.

Mobil cihazınızdan WhatsApp uygulamasını açın ve bu numaraya “Bülten” yazarak bir mesaj atın.

Hepsi bu kadar…

Telefon numaranız kesinlikle başka kişilerle paylaşılmayacaktır ve sadece WhatsApp bülteni için kullanılacaktır.

Bülten üyeliğinizi nasıl sonlandırabilirsiniz?

WhatsApp’ınıza mesaj gelen numaramıza sadece “İPTAL” yazılı bir mesaj atarak üyeliğinizi istediğiniz zaman sonlandırabilirsiniz.

Gelen bültenimizi telefonunuzdaki diğer numaralara göndererek haber ve analizleri YouTube.com/UkraynaHaber‘teki videoların daha çok kişiye ulaşmasına katkıda bulunabilirsiniz.


YouTube KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!


TELEGRAM KULLANIYORSANIZ HABERLERDEN CANLI YAYINLARDAN ANINDA HABERDAR OLMAK İSTİYORSANIZ TEK TIKLA KANALIMIZA ABONE OLABİLİRSİNİZ…


Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]