Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
TürkiyeVideo

Meral Akşener Ermeni asıllı olduğu iddia edildi

Meral Akşener Ermeni mi? Kızmayın videoyu izleyin, soruyu Meral Akşener’e sorun

Ülkücü Bafralı Delidemir “Türk Kamuoyuna Saygılarımla” diye sunduğu açıklamasında Meral Akşener için çarpıcı iddialarda bulundu.
Açıklama şöyle; “Meral Akşener Diyarbakır’dan Rumeliye Sürgün Gönderilen Ermeni Asıllı Bir Aileymiş” “Yıllardır Rumeli’den geldiğini söyleyen, bu konuda kamuoyuna yalan beyanda bulunan MERAL AKŞENER hanımefendi, meğerse Diyarbakır’dan Rumeli’ye sürgün gönderilen “Ermeni” asıllı bir aileymiş.”
Bafralı Deli Demir
ÜLKÜCÜLERE SESLENDİ

“Şimdi ‘Ey İYİ partili ÜLKÜDAŞLARIM halen orda durmakta kararlı mısınız'” “Gün; yiğitlerin harman olduğu kalbi Devletle bir atan Başbuğ Alparslan Türkeş’in ocağına dönme günüdür.” “Türkiye Büyük Millet Meclisinde bulunan, vatansever milletvekilleri CHP + HDP (Asala’nın devamı olan PKK) onurunuza dokunmuyor mu?” Açıklaması “Selam ve Dua ile Bafralı Delidemir” sözleriyle sona erdi.

DİYARBAKIR ESKİ BELEDİYE BAŞKANI CEMAL TOPTANCI DA İDDİA ETTİ

İYİ Parti Genel başkanı Meral Akşener bir ziyareti sırasında bir gence nerelisin diye sormuştu.

Ergani” cevabını alan Akşener şu açıklamayı yapmıştı “Benim babamın ailesi de Diyarbakır’dan Yunanistan’a gönderilmiş, Küçükkadıköy ve Kadıhanlı diye iki köy var, oralı” demişti.

Akit TV’de bir program katılan Diyarbakır eski Belediye Başkanı Cemal Toptancı ise Osmanlı döneminde Diyarbakır Sur’da çıkan bir isyan sonrası Ermenilerin ileri gelenlerinin sürgün edildiğini söyledi. Toptancı şu açıklamayı yapmıştı “İsyan bastırıldıktan sonra şehrin üçte biri göç eder ve bu arada Osmanlı Ermenilerin ileri gelenlerini isyana katılanları Selanik’e sürgün eder. Şimdi Meral Hanım eğer senin baba tarafın Diyarbakır’dan gönderilmişse, Selanik’e gidenler sadece Ermenilerdir.” dedi.

Daha önce benzer şekilde, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de “Ermeni” olduğu iddia edildi.

DNA TESTİ İLE BÜTÜN SOY GEÇMİŞİ VE DÜNYADAKİ AKRABALAR ORTAYA ÇIKIYOR

Birçok DNA şirketlerinin ücret karşılığı gönderdiği DNA testi kitlerine son yıllarda çok rağbet ediliyor. Testlerle tüketiciler, etnik geçmişlerini ve genetik özelliklerini öğrenebiliyor.

DNA testleriyle bugüne milyonlarca kişi soy ağacını öğrendi dünyanın dört bir tarafındaki akrabalarını buldu. Bir çok yetim çocuk annesini babasını buldu aynı yöntemle.

UkraynaHaber.com genel yayın yönetmeni Yunus Erdoğdu da daha önce deneyimlemek soy ağacını öğrenmek için DNA testi yaptırmıştı.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]