Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
HaberlerVideo

VİDEO | Ukrayna’da kar ve fırtına nedeniyle kapanan yollar açıldı

Ukrayna’nın başkenti Kıyiv’i, Avrupa’ya bağlayan Rivne bölgesi: kurtarıcılar, zorlu hava koşullarının neden olduğu trafik sıkışıklığından etkilenen uluslararası öneme sahip Kıyiv-Çop yolunu açtı

Ukrayna’da bugün itibariyle etkili olmaya başlayan kar ve fırtına karayollarını kapattı. Ülkenin başkenti Kıyiv’i Avrupa’ya bağlayan Kıyiv-Çop yolu kapandı.

Rivne Bölgesi, Veresneve Köyü mevkiinde uluslararası karayolu Kıyiv-Çop kesimindeki zorlu hava koşulları nedeniyle, yüzlerce TIR ve kamyon yolda kaldı. Yol açma ekipleri ağır araçlarla yolları ulaşıma açtı.

AFAD görevlileri iş makinelerinin yardımıyla karı temizledi ve yolda kalan TIR’ları çekerek trafiği açtı. Ülkedeki karayollarında durum kontrol altına alındı.

Kurtarma ekipleri kar yağışı olan bölgelerde yolların durumunu günün her saati izliyor.

Çok sayıda acil yardım ekibi ve iş makinesi hazır bekletiliyor.

Yarın için Ukrayna genelinde kar yağışlı ve yağmurlu fırtına uyarsı yapıldı. Yağışların çoğu orta kısma ulaşacak, güneybatıda rüzgarlı hava olacak.28 Ocak’ta ise geceleyin fırtına neredeyse ülkenin tüm kuzey bölgelerinde etkili olacak.

27 Ocak Kıyiv’de hava bulutlu ve serin olacak, öğleden sonra yaklaşık sıfır derecek olacak. Kıyiv’e kasırga yarın akşam geç saatlerde geleceği 28 Ocak sabahı karla birikte başkenti vuracağı belirtildi. Perşembe öğleden sonra da kar yağışı bekleniyor.

Muhabir: Konstantin Konevets -Rivne

Olay yerinden Canlı Yayınlar için : Twitter: @ukraynahaber

Facebook: facebook.com/ukraynahaber

İnstagram: instagram.com/ukraynahabercom/

Son Dakika için Telegram Haber Kanalımız:
https://t.me/ukraynahaber
Haber İhbar Hattı WhatsApp:

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]