Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
HaberlerTurizm

‘Tur operatörünün Türk sahibi paraları alıp kaçtı’ iddiası

Taşdemir grubuna ait ‘ETA Ukrayna’ tur operatörünün sahibi onlarca kişiyi mağdur bırakarak, paraları alıp kaçtığı iddia edildi.

Tam ismi ‘ETA Ukraine Travel’ olan tur operatörünün iflas ettiğini belirten Ukraynalı epochtimes.com.ua haber sitesi, olayı skandal olarak niteledi ve ‘ETA Ukrayna şirketinin sahibi paralarla birlikte İstanbul’a kaçtı’ başlığı attı.

Gazeteye göre Ukrayna’da büyük tur operatörlerinin Türkiye, Mısır, Birleşik Arap Emirlikleri ve Tayland’a yönelik ürünlerini satan Türk firması ETA Ukraine Travel, arkasında çok sayıda mağdur bıraktı.

İddiaya göre Türk turizmci E.T’nin sahibi olduğu şirket ağırlıklı olarak Türkiye’ye yönelik olarak çalışıyordu. Şirketin son üç yıldır ciddi ekonomik sorunlar yaşadığı bildiriliyor.

ETA Ukraine Travel Türkiye dışında Mısır, Birleşik Arap Emirlikleri ve Tayland pazarlarına yönelik ürünler de satıyordu. The Epoch Times’ın haberinde şirketin yönetim kadrosunun Ukrayna’yı terk ettiği iddia ediliyor.

Haberin orijinaline ulaşmak için:
http://www.tourexpi.com/tr/index.html

http://www.epochtimes.com.ua/ukraine/society/vlasnyk-turkompanii-eta-ukraina-razom-z-groshyma-vtik-do-stambulu-v19616.html

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]