Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Gündem

Mevlüt Çavuşoğlu ve Hulusi Akar, Ukrayna’ya geliyor

Ukrayna ve Türkiye'nin dışişleri ile savunma bakanları Kıyiv'de bir araya gelecek

Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ukrayna’ya bir ziyaret gerçekleştirecek. Kıyiv’de 18 Aralık 2020 tarihinde yapılacak Quadriga formatındaki görüşmede, Türkiye ve Ukrayna’nın dışişleri ve savunma bakanları bir araya gelecek.

QHA’nın haberine göre ,Ukrayna’nın başkenti Kıyiv’de Ukrayna ve Türkiye’nin dışişleri ile savunma bakanlarının buluşacağı Quadriga (2+2) formatında görüşme gerçekleştirilecek.

Ukrayna Ankara Büyükelçisi Andriy Sıbiga’nın bildirdiğine göre, görüşme 18 Aralık 2020 tarihinde yapılacak. Format, Ukrayna Devlet Başkanı Volodımır Zelenskıy’ın İstanbul ziyareti kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile kararlaştırılmıştı.

ÇAVUŞOĞLU, ONUR KONUĞU OLACAK

Bunun yanı sıra Çavuşoğlu’nun, çevrim içi olarak yapılacak Ukrayna büyükelçileri toplantısına onur konuğu olarak katılması ve konuşma yapması bekleniyor.

Kaynak: QHA

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]