Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Türkiye

Türkiye, 500 bin kişiden 42 bin 893 kişinin pasaportundaki idari tedbiri kaldırdı

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, 42 bin 893 kişinin pasaportundaki idari tedbir kararının kaldırıldığını açıkladı.

Türkiye Cumhuriyeti Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, pasaportlara konulan idari tedbir kararı hakkında bilgilendirme yaptı.

Müdürlüğün sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yapılan açıklamada, “Pasaport İdari Karar Komisyonu’nca 42 bin 893 kişinin pasaportundaki idari tedbir kararı kaldırılmıştır” denildi.

NE OLMUŞTU?

Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı, 15 Temmuz 2016’dan sonra 234 bin 419 pasaportun iptal edildiğini açıklamıştı. Pasaportu iptal edilenlerin yakınları ve çeşitli nedenlerle yurt dışı yasağı konulanlar dikkate alındığında ise seyahat engeliyle karşılaşan kişi sayısının 500 binden fazla olduğu iddia edilmişti. Daha kaç kişinin pasaportunda tahdit ve tedbir olduğuna dair ise net bir bilgi yok.

[ÖZEL] TC Odesa Konsolosluğu pasaportlara el koyuyor!

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]