Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
SporVideo

VİDEO | Tayyipçilerden ölüm tehdidi alan Türk boksörü, Alman polis koruyor

İktidar yanlılarından ölüm tehdidi alan muhalif boksör Ünsal Arık polis korumasına alındı

Twitter hesabından, “Ölmenin tek bir güzel yani ne biliyormusunuz yıllar sonra ülkeme giriş yapabileceğim niyetleri bu Ünsal Arık’ı Türkiye’ye tabut ile yollamak” yazan Ünsal Arık kendisini ölümle tehdit edenlere sitem etti.

AKP’yi eleştirdiği için ölüm tehditleri almaya devam eden boksör Ünsal Arık, ‘‘Öldürülürsem bilin ki bunu yapan Tayyipçilerdir.’’ dedi.

Dünya Boks Şampiyonu unvanıyla 2019 yılında Türkiye adına çıktığı WBC orta sıklet maçını da kazanarak Asya Şampiyonu olan Ünsal Arık’ın bir hafta önce arabasının camına zarfın içinde kurşun bırakılmıştı. Ölüm tehditleri almaya devam eden şampiyon boksör Ünsal Arık şimdi de telefonla tehdit edildiğini söyledi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Arık, ‘‘Bir gün öldürülürsem bilin ki bunu Tayyipçiler yaptı.’’ diye konuştu.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]