Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
AzeriGündem

Yabancılar emeklileri soydu: Lada otomobil ve kaynak makinesi çaldı

3 Azeri’nin haneye tecavüz ederek emeklilerden bir araba ve kaynak makinesi çaldığı bildirildi.

Ukrayna’nın Dnipropetrovsk Bölgesindeki üç yabancı emeklilere saldırdığı bildirildi. 78 yaşındaki bir erkek ve 81 yaşındaki bir kadına bıçakla saldıran 3 Azerbaycan uyruklu kişinin para, kaynak makinesi ve bir Lada arabayı çalığı açıklandı.

Ukrayna Polisi’nden yapılan açıklamada, “Açık pencereden içeriye giren 3 kişi, 78 yaşındaki bir erkeğe ve 81 yaşındaki bir kadına bıçakla saldırdı. Saha sonra onları bağlayıp evdeki paraya, değerli eşyalara ve bir arabayı çaldılar” denildi.

Polis hızlı bir şekilde 29, 34 ve 37 yaşındaki şüphelileri tespit etti. Azerbaycan Cumhuriyeti vatandaşı olan ve Ukrayna’da oturma izni olan şahıslar; gasp, haneye tecavüz gibi suçlardan 7 ila 12 yıl arasında hapis cezasına çarptırılması bekleniyor.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]