Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Hayat

Ukraynalı güzel Veronika Didusenko, Hülya Avşar’ın kaderini yaşadı

Yalan beyanda bulunan Veronika Didusenko, Ukrayna Güzeli 2018 unvanını kaybetti, taç başka birine verilecek.

Ukrayna 2018 güzellik yarışmasının galibi Veronika Didusenko, yarışma organizatörlerine, medeni durumu hakkında doğru olmayan bilgiler verdi.

23 yaşındaki Veronika Didusenko diskalifiye edildi, yeni güzellik kraliçesi 30 Eylül’de seçilecek.

Düzenlenen basın toplantısında, güzellik yarışması organizasyon komitesinin direktörü Viktorya Kiose: “Bizim için beklenmedik bir hadise oldu. Didusenko, kuralları çiğnedi ve yanlış bilgi verdi. Veronika Didusenko, evli olmadığının ve çocuklarının olmadığı konusunda yanlış bilgiler verdi, bu yüzden yakın gelecekte Ukrayna Güzeli aynı jüri tarafından yeniden seçilecek.” dedi.

Yarışmaya katılım başvurusu yapmadan önce, tüm katılımcıların davranış kuralları ile ilgili bir anlaşma imzaladığı vurgulandı.

Basında çıkan haberlerin aksine Veronika Didusenko’nun diskalifiye edilmesine itiraz etmediği bildirildi.

Ukrayna’nın yeni güzelinin isminin duyurusu, 30 Eylül Pazar günü yapılacak.

2018 Ukrayna Güzellik Yarışması’nın finali 20 Eylül’de yapıldı. Yarışmayı Veronika Didusenko kazanmıştı. Finalde Ukrayna’nın 25 bölgesinde seçilip gelen güzeller yarışmıştı.

Taç kazanan Ukrayna Güzeli, 8 Aralık’ta Çin’in Sanya şehrinde yapılacak olan en prestijli güzellik yarışması Miss World’de ülkeyi temsil edecek. Dünya güzellik yarışmasına 117 ülkeden kızların da katılması bekleniyor.

Türkiyeli ünlü sanatçı Hülya Avşar da Didusenko ile aynı kaderi paylaşmıştı. Hülya Avşar, 1983 yılında henüz 18 yaşındayken kraliçe seçilmiş ancak evlenip boşandığı ortaya çıkınca tacı elinden alınmıştı.

Konstantin Konevets – Kiev

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]