Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Belarus’taki trafik kazasında 4 Ukraynalı öldü

Belarus’un Vitebsk Şehri yakınlarında, Ukraynalı vatandaşların bulunduğu bir minibüs ile Rusya plakalı bir otomobil ile çarpıştı. Meydana gelen trafik kazasında 4 Ukraynalı hayatını kaybetti 9 kişi de yaralandı.
Basında yer alan haberlere göre kazada 9 Azerbaycan ve Özbekistan vatandaşı da hayatını kaybetti. Bir kaza sonucunda çok farklı bilgiler gelmesi kafaları karıştırdı.

Öte yandan dün gerçekleşen kaza sonrasında yaralıların tedavisinin sürdüğü bildirildi. Kaza çok yönlü araştırılırken ilk edinilen bilgilere göre şerit ihlali yapan binek otomobil yüksek hızla gelen minibüs ile kafa kafaya çarpıştı çarptı. Otomobilden sağ çıkan olmadığı belirtildi.

Belarus’taki Ukrayna Elçiliği ile Ukrayna Dış İşleri Bakanlığı Konsolosluk Bölümü tarafından takip edilen kazada hayatını kaybeden Ukraynalıların kimlikleri tespit edildi.

www.ukraynahaber.com.ua

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]