Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[FOTO GALERİ] Dünya bu ayakkabı kutularından çıkanları konuşuyor

Bu ayakkabı kutularının sahibi hastalandı ve öldü. 40 yıl boyunca kimsenin eli değmeyen ayakkabı kutularından çıkanlar görenleri şoke etti.

1940-1960 yılları arasında çalışan bir ayakkabı mağazası sahibinin vefatı üzerine kapalı kaldı. Kimsenin dokunmadığı mağaza ise yarım asır sonra gün yüzüne çıktı.

Mağaza raflarındaki yarım yüz yıllık yeni ayakkabılar olduğu gibi kalmış. Hakiki deri ve kösele ayakkabılar bugün yapılmış gibi. Yüksek kaliteli sadece biraz tozlu ayakkabılar günümüzün modasının kaynağını gösteriyor.

Birçok klasik model deri ayakkabıların koleksiyon yapanlar ve antikacıların ilgi odağı olması bekleniyor.

www.ukraynahaber.com.ua

YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları www.ukraynahaber.com.ua’a aittir. Hiçbir surette haber ve fotoğrafın tamamı veya bir kısmı izin almadan ve aktif link vermeden kullanılamaz.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]