Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
HaberlerSpor

Beşiktaş-Dinamo Kiev maçı bu akşam saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Beşiktaş-Dinamo Kiev maçı, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2. hafta maçına sahne olacak. Maçın muhtemel ilk 11’leri açıklandı.

İstanbul’da Vodafone Arena’da oynanacak Beşiktaş-Dinamo Kiev karşılaşması ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Canlı yayın şifreli mi, şifresiz mi olacak?

UEFA Şampiyonlar Ligi B grubu 2. maçında Beşiktaş-Dinamo Kiev ile karşı karşıya geliyor.

Vodafone Arena’da oynanacak karşılaşma bu akşam saat 21.45’te başlayacak.

Beşiktaş-Dinamo Kiev Şampiyonlar Ligi karşılaşması Türkiye’de Tivibu Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Ukrayna’da ise Ukrayna ve Futbol 2 kanallarında canlı yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ’IN MUHTEMEL 11’İ

Beşiktaş: Fabri, Beck, Marcelo, Tosic, Caner, Atiba, Tolgay, Quaresma, Talisca, Adriano, Aboubakar

DİNAMO KİEV’İN MUHTEMEL 11’İ

Ukrayna temsilcisinin yarınki mücadeleye Shovkovskiy, Makarenko, Vida, Khacheridi, Antunes, Rybalka, Buyalskiy, Garmash, Yarmolenko, Tsygankov, Moraes muhtemel 11’iyle çıkması bekleniyor.

Dinamo Kiev’in, grubun ilk maçında sahasında Napoli ile oynadığı maçta çift sarı karttan kırmızı kart gören Serhiy Sydorchuk, cezalı durumda bulunuyor.

GRUBUN HESABI BELLİ

Siyah-beyazlılar için Şampiyonlar Ligi B Grubu’ndan bir üst tura yükselmenin yolu Dinamo Kiev maçlarından alınacak puanlardan geçiyor. İlk maçta Benfica deplasmanından son dakika golüyle alınan 1 puanın ardından gözünü Ukrayna ekibiyle oynanacak maça çeviren Güneş’in öğrencilerinde hedef mutlak galibiyet olacak. Hafta sonu derbide 2-0 geriden gelip alınan 1 puanın morali ve enerjisiyle sahada olacak olan Kara Kartal, Vodafone Arena’da 12. adamın desteğini de arkasına alarak mücadeleden güzel bir sonuçla ayrılmayı amaçlıyor.

KHAÇERİDİ: “BEŞİKTAŞ, GOL ATMAYI SEVEN BİR TAKIM”

Dinamo Kievli futbolcu Yevhen Khaçeridi ise Beşiktaş’ın gol atmayı seven bir takım olduğunu söyledi.

Khaçeridi, şunları kaydetti:

“Maçla ilgili olumlu şeyler düşünüyoruz. Yarını heyecanla bekliyoruz. Son maçlarda çok gol yemeye başladık ve bu da takımın güvenini kaybetmesine neden oldu. Bu güveni tekrar kazanabilmemiz için çok çalışmamız gerekiyor. Her şey sahada belli olacak. Beşiktaş gol atmayı seven bir takım. Beşiktaş’ın iyi bir takım ve son Türkiye şampiyonu olduğunu biliyoruz. Oyun disiplinini kendi içimizde konuştuk ve ona göre oynayacağız. Sonuçta Şampiyonlar Ligi’nde oynuyoruz. Beşiktaş’ın sadece orta sahası değil kanatları da oldukça iyi” dedi.

DİNAMO KİEV MAÇA HAZIR

Şampiyonlar Ligi B Grubu ikinci maçında yarın Beşiktaş ile karşılaşacak olan Dinamo Kiev, karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Daha önce Fenerbahçe’de oynayan Dinamo Kiev’de Teknik Direktör Sergiy Rebrov, Şampiyonlar Ligi B Grubu ikinci maçında yarın Beşiktaş ile karşılaşacakları mücadele öncesi açıklamalarda bulundu.

Maçın oynanacağı Vodafone Arena’da düzenlenen basın toplantısında Beşiktaş’ın atak yönünü iyi bildiklerini belirten Rebrov, “Savunmada da fazlasıyla gol imkanı veriyorlar. Biz elimize geçen fırsatları değerlendirmeye çalışacağız ve buna göre oynayacağız” dedi.

Türk taraftarların çok muhteşem ve fanatik olduklarını ifade eden Rebrov, oyuncuların durumunu değerlendirdi.

Karşılaşmanın oynanacağı Vodafone Arena’da son antrenmanını yapan Ukrayna temsilcisi, ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık olan çalışmada, ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması gerçekleştirdi.

Beşiktaş ile Dinamo Kiev arasındaki mücadele yarın saat 21.45’de Vodafone Arena’da oynanacak.

Ukrayna Haber

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]