Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Dünya

[FOTO GALERİ] Libya: Türk generalleri ve ekibi ile MİT ajanlarını esir aldık

Çarpıcı iddia: Hafter güçlerinin tutukladığı Türkler, general ve amiral gibi üst rütbeli subaylar

Libya’da Halife Hafter güçlerince alıkonulan 6 Türk vatandaşının general ve amiral gibi üst rütbeli subaylar ve Türkiye Milli İstihbarat Teşkilatı  (MIT) elemanları olduğu iddia edildi.

Libya’nın haber sitesi Almarsad‘da yer alan haberde gözlatına alındığı iddia edilen askerlerin pasaport ve telefon bilgileri yayınladı.

TSK’dan ihraç edilen Deniz Kurmay Albay ve eski diplomat Halis Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda Libya’da gözaltına alındığı iddia edilen isimleri paylaştı. Tunç’un verdiği isimler şöyle: “GNKUR. İsth. Bşk. İrfan Özsert, GNKUR. Hrk. Bşk. L. Ergül, MSB. Müs. Hv. Tümg. Göksel Kahya, Tuğg. İ. Altındağ, Alb. S. Kutsal, Alb. C. Sabıtay, Alb. S. Yavuz, Alb. Gürsoy Çaypınar”

Dışişleri ve Milli Savunma bakanlıklarının açıklamalarında gözaltında alınan 6 isimden bahsedilirken, Tunç’un paylaştığı listede 8 isim yer aldı. Bu durum, “Gözaltında daha çok mu Türk var?” sorusunu akıllara getirdi.

Halis Tunç, sadece Dışişleri’nin savaş tehdidi değil MSB’nin de sert açıklama yapmasının, konunun TSK personeliyle de alakalı olduğunu güçlendirdiğini savundu.

www.UkraynaHaber.com
www.UkraynaHaber.com

 

Libya: Türk savaş uçağını düşürdük, ülkedeki tüm Türkler tutuklanacak

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]