Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Türkiye

#YeniBirParti doğmadan öldü… Boş işler mi arkasında ne var?

Siyaset gündeminde yerel seçimler ile yeni kuracağı iddia edilen parti de gündemde. YenibirParti isimli oluşum kimseden korkmadıklarını ve kim olduklarını da devlet tarafından bilindiğini açıkladı. Ancak sitesi bir anda durdu… Şimdi ise veda ettiklerini duyurdular…

Türkiye’de halkın nabzını yoklamak amacıyla istihbaratın algı operasyonu hedefine ulaştı. Kurdukları bir sözde “siyasi parti” sitesi üzerinden halkın taleplerini desteklerini toplayan “kimliği belirsiz” kendilerinin ifadesiyle “devlet onları biliyor ve izin veriyor” siyasi troller maksatlarına ulaştıkları için veda ettiler.

#YeniBirParti söylemiyle heyecana gelen ve verilen iletişim adresiyle temasa geçenlerin de mesajlarını alı kayboldular.

Sözde YeniBirParti’nin “resmi” Twitter hesabından ise şu mesaj paylaşıldı:

“Saygıdeğer Vatandaşlarımız, Şartlar gereği web sitemizi bir süreliğine yayından kaldırıyoruz. Bize gönderilen mesajlar emanetinizdir, güveninizi boşa çıkarmayacağız. Zamanı geldiğinde kadromuz ile karşınızda olacağımıza inanıyor ve saygılarımızla şimdilik sizlere veda ediyoruz.”

#YeniBirParti oluşumunun arka planını bilen siyaset uzmanı Ömer Faruk Yılmaz, UkraynaHaber’e özel yaptığı açıklamada #yenibirparti için sadece; “Sözün özü boş boş işler. Seçim öncesi kafa bulandırmak. Eğer bir algı operasyonu ve kamuoyu yoklaması olmasa seçim sonrasına 31 Mart’a tarih vermezlerdi. Baktılar olmadı erkenden sıvıştılar. Yeni bir parti değil bin parti kurulsa Türkiye’deki krize çözüm olmaz.” dedi.

Duyurusu yapılan #YeniBirParti’nin sitesine sansür mü neden açılmıyor?

Duyurusu yapılan #YeniBirParti’nin sitesine sansür mü neden açılmıyor?

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]