Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[GÜNCELLENDİ] Kiev’de Türk ve Ukraynalı entelektüeller buluşacak

Avrasya’daki entelektüelleri bir araya getiren Diyalog Avrasya Platformu (DAP), Karadeniz havzasının iki önemli ülkesi Türkiye ve Ukraynalı entelektüelleri Kiev’de buluşturacak. Etkinliğin açılış konuşmasını Ukrayna Cumhurbaşkanı Viktor Yanukoviç’in Danışmanı Anna German’ın yapacağı bildirildi.

19 Nisan’da Kiev Milli Taras Şevçenko Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşecek programa; Türkiye Cumhuriyeti Kiev Büyükelçisi Mehmet Samsar, Kiev Milli Taras Şevçenko Üniversitesi Ukrayna Bilimler Milli Akademisi üyesi Prof. Dr. Leonid Guberskiy, DAP Dönem Başkanı Kiev Milli Taras Şevçenko Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Volodımır Serhiyçuk, Ukrayna Barış Konseyi Başkan Yardımcısı Ukrayna Bilimler Milli Akademisi Üyesi Serhiy Komisarenko ve DAP Eşbaşkanı Harun Tokak’ın katılması bekleniyor.

«Günümüz medeniyetin sorunları ve entelektüellerin söz saygınlığı» adlı etkinliğin organizatörlüğü; Kiev Milli Taras Şevçenko Üniversitesi, DAP, Ukrayna Pedagoji Bilimler Akademisi, Ukrayna Yazarlar Birliği ve Ukrayna Barış Konseyi tarafından yapılıyor.

Etkinliğe Türkiye’den; CHP Genel Merkezi Parti Meclis Üyesi Doç. Dr. Muhammet Çakmak, DAP Milli Komite Üyesi Salih Yaylacı, Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünde Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Yayman, DAP Genel Sekreteri İsmail Tas, Çankaya Üniversitesi İİBF Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tanel Demirel,  Orta Doğu Teknik Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Prof. Dr. Ahmet Nuri Yurdusev, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Başkanı Hüseyin Bağcı ve Yazar Orhan Ateş gibi isimler katılacak.

BANNER’I BÜYÜTMEK İÇİN ÜZERİNE BASINIZ!

YUNUS ERDOĞDU | WWW.UKRAYNAHABER.COM

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]