Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Teknoloji

Ukrayna Stratejik Sanayi Bakanı Ryabikin, Türkiye Büyükelçisi Güldere ile görüştü

HAVACILIK VE GEMİ İNŞA ENDÜSTRİLERİNDE İŞBİRLİĞİ KONULARI GÜNDEMDE

Ukrayna Stratejik Sanayi Bakanı Pavla Ryabikin, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kıyiv Büyükelçisi Yağmur A. Güldere ile bir araya geldi.

Ryabikin ile Güldere, iki ülkenin stratejik ortaklıklarının geliştirilmesine odaklanarak ülkeler arasındaki ikili işbirliğinin çeşitli yönlerini görüştü.

Türk yatırımlarının Ukrayna pazarına girmesi için en uygun koşulların oluşturulması konusuna özel önem verildi.

HAVACILIK VE GEMİ İNŞA ENDÜSTRİLERİNDE İŞBİRLİĞİ KONULARI GÜNDEMDE

Görüşmede, Ukrayna Stratejik Sanayi Bakanı Pavla Ryabikin, ülkeler arasındaki işbirliğinin geliştirilmesine desteğini ifade etti ve yatırım projelerinin hayata geçirilmesini hızlandırmak için Türk tarafına azami yardımı garanti etti.

Buna karşılık, Yağmur Güldere, Türk tarafının, bilimsel ve endüstriyel alanda etkili birleşimi verimli işbirliği konusuna verdiği önemi dile getirdi.

Muhabir: Konstantin Konevets – Kıyiv

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]