Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Yanukoviç sözünü tuttu: Ukrayna’da Türkler 60 gün vizesiz kalacak

Ukrayna Cumhurbaşkanı Viktor Yanukoviç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a verdiği, Türklere Ukrayna’da 60 gün vizesiz kalma sözünü tuttu.

İlk olarak Türkiye, Ukraynalıların yapacakları seyahatlerinde, 180 gün içinde toplamda 90 günü aşmamak kaydıyla 30 gün olan vizesiz kalış süresinin, 60 güne kadar çıkarmıştı.

Eylül ayında Türkiye’de düzenlenen Türkiye – Ukrayna Yüksek Düzeyli Stratejik Konsey toplantısında, Erdoğan’a söz veren Yanukoviç, aynı adımı atarak Türkiye vatandaşlarına, Ukrayna’da 60 gün vizesiz kalmasına imkân tanıyan kanunu imzaladı.

Ukrayna Cumhurbaşkanlığı Resmi Sitesi’nde yayınlanan ‘665/2013’ sayılı kanun resmi gazete yayınlandıktan sonra yürürlülüğe girecek. Yanukoviç’in imzaladığı kararla birlikte, Türkiye vatandaşları, Ukrayna’da 180 gün içinde toplamda 90 günü aşmamak kaydıyla Ukrayna’da 60 gün vizesiz kalabilecek.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]