Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[VİDEO VE FOTO GALERİ] Kiev’de Türk karateciler ezdi geçti

Ukrayna’nın başkenti Kiev’de, Ukrayna Shotokan Karate-Do Birliği (SKI-Ukrayna) tarafından düzenlenen Dünya Kanazawa Kupası’na katılan Türk karate ekibi rakiplerini yenerek takım halinde birinci oldu.

15-16 Ekim tarihleri arasında KPİ Spor Salonu’nda gerçekleşen Dünya Kanazawa Kupası’nda Türkiye’yi Uluslararası Shotokan Karate-do Federasyonu (SKİF) Türkiye Baş Eğitmeni Mikdat Kahraman başkanlığındaki kafile temsil etti.

Kanazawa Kupası’na İzmir’den katılan ve 35-39 yaş gurubunda kumite’ kategorisinde altın madalya alan Taner Erol, Cihan Haber Ajansı (Cihan)’na yaptığı açıklamada;

“20 kişilik bir kafileyle geldik. Bu kafilede teknik direktör ve Türkiye sorumlusu Mikdat Kahraman, hakemlerimiz ve sporcu arkadaşlarımız var. Takım olarak dünya kupasında birinci olduk. Gölcük’ten Olcay Küçükateş, Adana’dan Murat Bodaz, İstanbul’dan İlhami Tunç ve İzmir’den ben Taner Erol’dan oluşan ekibimiz Türkiye’ye birincilik getirdi bu bütün milletimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Kafile Başkanı ve SKİF Türkiye Temsilcisi Mikdat Kahraman Cihan’a; “Ukrayna katılmış olduğumuz bu turnuva Dünya Kanazawa Kupası olarak gerçekleşiyor. Katılan hemen hemen bütün arkadaşlarımız başarılı oldu. Diğer arkadaşlarımız da tecrübesizliklerinden dolayı bazı sıkıntı yaşadılar ama son derece başarılı geçti bizim için. Uluslararası bu yaptığımız bu organizasyonları çoğaltmaya çalışıyoruz. Karate Milli Takımımız da aldığımız haberlere göre Malezya’da (Melaka kentinde düzenlenen Dünya Ümitler, Gençler ve 21 Yaşaltı Şampiyonası’nda 11 madalya aldı) büyük başarılar elde etti. İnşallah iki bayramı birlikte kutlayacağız.” şeklinde konuştu.

Kendi kategorisinde üçüncülük alan ve müsabakada yaralanan genç karateci Şenol Kormaz ise; “Ukraynalı, Rus ve Kazak rakiplerim vardı. Çok zor maçlar geçirdim. Yani kan gövdeyi götürüyordu diyebilirim. Kısaca tabirle. Ama Allah’ın izniyle madalyamızı aldık ülkemize geri döneceğiz” diye konuştu.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Türk takımının hep birlikte Türkiye demesi

Türk karatecilerin kupayı kaldırmaları

Kupa ile birlikte açıklama

Türkiye sloganları

Takım halinde toplu fotoğraf

Bayan karateciler Türk bayrağı ile birlikte

Türk bayrağı ile toplu fotoğraf çektirme

SKİF Türkiye forması

Müsabaka görüntüleri erkek

Yaralanan Türk karatecinin tedavisi

Yaralı Şenol Kormaz’ın açıklaması

Müsabaka görüntüleri bayan

Ukrayna ve Japonya bayrakları

Türk bayrağı

Madalyalar

Karşılaşmalar

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]