Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna’da 2 devriye polisini öldüren katil yakalandı

Ukrayna’nın Dnipro şehrinde, 2 devriye polisini silahla öldüren katil zanlısı yakalandı.

Ukrayna İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, devriye polisleri, Dinipro’de trafik kurallarını ihlal eden sürücünün aracını durdurmak istedi. Polislere karşı koyan sürücü, silahla birkaç kez ateş etti. Açılan ateş sonucu polislerden biri olay yerinde, diğeri de kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Ukrayna İçişleri Bakanı Arseniy Avakov, yaptığı açıklamada olay yerinden kaçan zanlının, güvenlik güçlerince düzenlenen operasyonda yaralı yakalanarak, hastaneye nakledildiği bildirdi.

Savcılığın, olayla ilgili soruşturma başlattığı belirtildi. Zanlı hakkında, hırsızlık, güveni kötüye kullanma, ateşli silah gasp, cinayet ve kolluk kuvvetlerinin canına kast suçlarından dava açıldı.

Rusya Federasyonu doğumlu, Ukrayna’nın Donetsk bölgesinde yaşadığı belirlenen 33 yaşındaki Oleksandr Pugaçov adlı zanlının, 2015’ten bu yana savcılık tarafından arandığı belirtildi.

Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko, olayla ilgili yaptığı açıklamada, polislerin ailelerine başsağlığı dileyerek, güvenlik güçlerine değer verilmesi ve saygı duyulması çağrısında bulundu.

| UKRAYNA HABER

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]