Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Judocular Ukrayna’da madalya peşinde…

Ukrayna’nın Başkenti Kiev’de 11 – 14 Ağustos tarihlerinde yapılacak olan Ümitler Dünya Şampiyonası’na milli takımımız 9 bayan ve 4 erkek sporcu ile katılacak.

EYOF 2011 Trabzon’da 1 altın, 2 bronz madalya kazanarak turnuvayı tamamlayan milli takımımız, Ukrayna’daki şampiyonadan da madalyalarla dönmek istiyor. Trabzon’daki oyunlarda altın madalya kazanan Kevser Çevik ve bronz madalya kazanan Kübra Kara ile Murat Bektaş kafilede yer alıyor.

Yarın Kiev’e gidecek olan Ümit Milli Takım’da şu sporcular yer alıyor.

BAYANLAR: Selin Gül, Nazlıcan Kılıç, Mihriban Öner, Gül Kader Şentürk, Kevser Çevik, Nazlı Karakaya, Hasret Cin, Kübra Kara, Hülya Yılancı

ERKEKLER: Murat Bektaş, Oğuz Kaan Topal, Şahin Biçer, Ahmet Oğuzhan Efemgil

Millilerimiz 15 Ağustos 2011 tarihinde Türkiye’ye dönüyor.

GENÇ JUDO MİLLİ TAKIMI ALMANYA’DA
Gençler Avrupa Kupası ve Ortak Çalışma Kampı 13-18 Ağustos 2011 tarihleri arasında Almanya ‘nın Berlin kentinde yapılacak.

Judo Genç Milli Takımı 12 Ağustos tarihinde Almanya ‘ya gidecek ve 13-14 Ağustos 2011 tarihlerinde müsabakalara katılacak. Müsabakalardan sonra ise 15- 18 Ağustos tarihlerinde maçlara katılan tüm ülkelerin katılımıyla ortak çalışma kampına katılacak. Millilerimiz 18 Ağustos 2011 tarihinde Türkiye ‘ye dönecek.

ERKEKLER: Mertcan Akçay, İlker Güldüren, Murat Doğan, Burak Sert, A.Şahin Kaba, Ramazan Zengi, Çağrı Yılmaz,

BAYANLAR: Dilara İncedayı, Dilara Lokkmanhekim, Merve Türk, Nesrin Kartal, Betül Aydın, Özge Akarsu, Ebru Şahin, Nuray Avcı, Merve Ekinci.

Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]