Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
EğitimHaberler

[VİDEO ve FOTO GALERİ] İşte Ukrayna’ya altın madalya getiren kısa film

Kazakistan’ın Almata şehrinde gerçekleşen, 3. İnfomatrix yarışmasında Ukrayna’yı temsil eden Kiev Uluslararası Meridyen Okulu altın madalya kazandı.

Kazakistan’ın önde gelen üniversitesinde düzenlenen yarışmaya 25 ülkeden proje katıldı.

Amerika, Kanada, Rusya, Türkiye, Azerbaycan ve daha birçok ülkenin katıldığı yarışmaya Beş dalda yapılan yarışmada Uluslararası Meridyen Okulu öğrencilerinden Alperen Kes (8-C) ve Yaroslav Getmençuk (6-C) kısa film dalında birinci oldu.

 

Ukrayna’ya altın madalya getiren gençlerin çektiği İngilizce Last Regret (Son Pişmanlık) filmi gerek işlediği konusu gerek çekim tarzı ile sadece jüri değil izleyenlerin de beğenisini kazandı.

WWW.UKRAYNAHABER.COM

 

3rd Infomatrix Competition was implemented on 9th of April.There were participations from 25 countries in the competition organized by University of Suleyman Demirel which is placed in Almaty,Kazakhstan.

Among many countries such as America,Canada,Russia,Turkey,Azerbaijan; Ukraine was represented by Kiev Meridian International Schools.
The competition consisted of 5 different categories, and Yaroslav Getmanchuk from 6-C class and Alperen Kes from 8-C class got the first place winning gold medal in “short-movie category.”

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]