Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Lucescu talebesinin Beşiktaş’daki ilk günlerini sordu

Ukrayna ligi takımlarından Shakhtar Donetsk’te görev yapan Mircea Lucescu, Beşiktaş’a gitmesine izin verdiği Dentinho’yu yakın takipte.

Geçtiğimiz günlerde Siyah-Beyazlılarla resmî sözleşmeye imza atan Brezilyalı yıldız için Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran’ı arayan Rumen teknik direktör, eski talebesinin İstanbul’daki ilk günlerini sordu. S.Donetsk ile Kartal’ın artık dost kulüpler olduğunu ileten başarılı hoca, Kıran’a ilerleyen bir dönemde hazırlık maçı teklif etti.

Şu an takımıyla İspanya’nın Marbella şehrinde devre arası kampında bulunan deneyimli çalıştırıcıya telefonla ulaştığımızda, bizim de ilk sorumuz yeni transfer Bruno Ferreira Bonfim’e yönelik oldu. 24 yaşındaki hücuma dönük orta sahanın, ülkesinin Corinthians kulübünde tanındığını ve orada büyük çıkış yaptığını hatırlatan Mircea Lucescu, Dentinho’yu methetti: “Brezilya’da geleceğin en büyük yıldız adayları arasında gösteriliyordu. Onu çocuğum gibi seviyorum. Kadromuzun şişkinliğinden ötürü bizde çok fazla şans yakalayamadı. Onu Beşiktaş’a gönderdim; ancak bir yıl içerisinde mutlaka geri alacağım. Kesinlikle bırakmayı düşünmüyorum.” diye konuştu. Yıldız futbolcunun çok iyi bir aile ortamına sahip olduğunu dile getiren deneyimli taktisyen şunları kaydetti: “Sakin ve huzurlu bir yapısı var. Beşiktaş’a çok faydalı olacağını düşünüyorum. Büyük bir transfere imza attılar. Bu gelişmeden dolayı ben de çok mutlu oldum. Kesinlikle pişman olmayacaklar.” Mircea Lucescu’ya, Beşiktaş’ın Dentinho için kendilerine bir yıllık kiralama bedeli olarak 1, futbolcuya da 1,2 milyon Euro verdiğini hatırlattığımızda cevabı şöyle oldu: “Çok ucuza kadrolarına dahil ettiler. Aslında onun değeri çok daha fazla.”

MEHMET TUFAN | İSTANBUL – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]