Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
SporVideo

VİDEO | Fenerbahçe’nin yeni başkanı Ali Koç

Fenerbahçe’nin yeni dönemdeki başkanı Ali Koç oldu

Fenerbahçe’nin yerni başkanı seçilen Ali Koç, tebrikleri kabul etmeye başladı.

Şükrü Saraçoğlu’nda, “Ali Koç başkan olacak güneş doğacak” sloganları atılıyor.

Ali Koç, ilk olarak Ali Şen ile kucaklaştı. Koç, statta tebrikleri kabul ediyor. Taraftar sevinç gösterileri yapıyor.

Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurulu’nun ikinci gününde binlerce kişi adaylar Ali Koç ve mevcut başkan Aziz Yıldırım için sandık başına gitti.

Başkan Aziz Yıldırım’ın seçim rengi sarı, başkan adayı Ali Koç’un seçim rengi ise beyazdı.

Ülker Stadyumu’nda saat 10.00’da kurulan sandıklarda oy verme işlemi akşam saatlerinde tamamlandı. Stat kapıları saat 17.00’de kapandı.

İŞTE SONUÇLAR

20 bin 736 geçerli oy. : 16 bin 092 : 4 bin 644 ‘nin 37. Başkanı Ali Koç oldu.

Saat 19.00 itibariyle açılan sandıklarda Ali Koç açık ara önde çıktı. Aziz Yıldırım ise stattan ayrılıp ayrılmadığı konusunda bilgi yok.

Statta 38 sandıkta 20 binden fazla üye oy verdi. Yıldırım 36 numaralı sandıkta, Koç ise 21 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

Oy verme işleminden sonra Kongre Divan Başkanı Vefa Küçük’ün talimatıyla oy sayım işlemine geçildi.

YILDIRIM’IN LİSTESİ
Aziz Yıldırım, eşi Gökçe ve kızı Yaz ile oyunu kullandı.
Aziz Yıldırım’ın listesindeki asil üyeler: Mithat Yenigün, Mehmet Kocadon, Nihat Özbağı, Mahmut Uslu, İlhan Ekşioğlu, Şekip Mosturoğlu, Ömer Temelli, Önder Fırat, Ozan Balaban, Ahmet Özokur, Fatih Öztürk, Selim Kosif, Ahmet Ketenci, Metin Doğan.

Yedek üyeler: Yasemin Merçil, Yahya Uğur, Hürer Gündüz, Barış Göktürk, Levent Kınay, Murat Salar, Eray Arda.

KOÇ’UN LİSTESİ
Ali Koç’un listesindeki asil üyeler: Semih Özsoy, Nevres Erol Bilecik, Mehmet Burhan Karaçam, Sevil Zeynep Becan, Şaban Erdikler, Mustafa Tankut Turnaoğlu, Fethi Pekin, Metin Şen, Turhan Şahin, Mustafa Kemal Danabaş, Acar Sertaç Komsuoğlu, Simla Türker Bayazıt, Ömer Okan, Burak Çağlan Kızılhan.

Yedek üyeler: Belgin Aral, Alper Pirşen, Ozan Korman Tarman, Metin Sipahioğlu, Selahattin Baki, Muhittin İlker Dinçay, Esra Nazlı Ercan.

‘KIRGIN DEĞİLİM’

Ali Koç, gazetecilerin sorularına karşılık “Dereyi görmeden paçayı sıvamıyoruz. Bir hayal gerçekleşmek üzere” cevabını verdi. Başkan adayı, tartışma yaşadığı Yıldırım için de “Aziz Yıldırım’a kızgın değilim, o benim başkanım” dedi.

BİNLERCE TARAFTAR TOPLANDI

Fenerbahçe’nin Olağan Genel Kurulu Ülker Stadyumu’nda devam ederken taraftarlar da dışarıda bekledi. Başkan adayı Ali Koç lehine tezahüratlarda bulunan sarı-lacivertli taraftarlar da desteklerine stat önünde devam etti.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]