Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Medya

Tuncer Çetinkaya’ya 7 yıl hapis, sağlık sorunları nedeniyle tahliye

Tahliye kararı sonrası Tuncer Çetinkaya’nın ailesi sevinç gözyaşları döktü...

Antalya’da Gülen cemaatinin medya yapılanması davasında tutuklu gazetecilerden Tuncer Çetinkaya ile Erdoğan Polat, 7 yıl 6’şar ay hapse mahkum edildi. Tuncer Çetinkaya, sağlık sorunları nedeniyle adli kontrolle tahliye edildi.

Antalya’daki medya yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında haklarında silahlı örgüt üyeliğinden 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan, aralarında kapatılan Aktif Eğitim Sen Şube Başkanı Erdoğan Polat ile eski Zaman Gazetesi çalışanlarının da bulunduğu 2’si tutuklu 14 sanığın yargılanmasına Antalya 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edildi.

Davanın bugün görülen duruşmasında mahkeme heyeti, tutuklu sanıklar Erdoğan Polat ile eski Zaman Gazetesi Bölge Müdürü Tuncer Çetinkaya’nın dosyasını ayırdı. Mahkeme, Tuncer Çetinkaya ile Erdoğan Polat’ı 7 yıl 6’şar ay hapse mahkum etti. Mahkeme, sağlık sorunlarından dolayı Tuncer Çetinkaya’yı adli kontrol şartıyla serbest bıraktı.

Tahliye kararı sonrası Tuncer Çetinkaya’nın ailesi sevinç gözyaşları dökerken, Erdoğan Polat’ın yakınları karara tepki gösterdi.

www.UkraynaHaber.com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]