Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Türkiye

Korkak TRT! Vergisini yediği, İYİ Parti’lileri göremedi!

İYİ Parti’ye TRT tarifesi sıfır dakika.

AKP Genel Başkanı Reisicumhur Recep T. Erdoğan’ın AKP Genel Başkanı seçildiği 21 Mayıs 2017’deki kongreyi 8 saat 13 dakika 33 saniye süreyle canlı yayınlayan TRT’nin, İYİ Parti’nin geçen Pazar günü gerçekleştirilen kongresinden hiç yayın yapmaması tepki çekti.

İYİ Parti kurucusu Ahmet Can Buğday yaptığı açıklamada “TRT’nin AKP kurultayının yapıldığı salondan yaptığı canlı yayın süresi 8 saat 13 dakika 33 saniye olmuştu. TRT, toplamda 60 bin vatandaşımızın katıldığı İYİ Parti kurultay salonundan ise, 0 saat 0 dakika 0 saniye canlı yayın yaptı. TRT’ye vergilerimi helal etmiyorum. Umarım vicdanlarınız yer bitirir sizi” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada; “Kurultayımızın hazırlıklarında emeği geçen tüm arkadaşlarıma, katılımlarıyla muhteşem bir ortam oluşturan konuklarımıza, milletimize ve partililerimize, şahsım ile arkadaşlarımı görevlerimize layık gören değerli delegelerimize ayrı ayrı şükranlarımı sunarım. #İYİlerKazanır” dedi.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]